Jön a 29. Mesterségek Ünnepe!

Jön a 29. Mesterségek Ünnepe! Huszonkilencedik alkalommal költöznek a népművészet mesterei a Budai Várba, hogy ismét elbűvöljék a látogatókat különleges tudásukkal. Idén 4 napra nyitja ki kapuit a nyár várva várt családi fesztiválja, a Mesterségek Ünnepe, hiszen augusztus 20-ától, csütörtökön, 23-ig, vasárnapig tartanak a programok.

Külföldi mesterek részvétele a Mesterségek Ünnepén

Külföldi mesterek részvétele a Mesterségek Ünnepén Külföldi mesterek jelentkezését is sok szeretettel vesszük fesztiválunkra! Részletekért kattintson a tovább gombra.

Megvannak az Érkezz viseletben! pályázat nyertesei!

Megvannak az Érkezz viseletben! pályázat nyertesei! A 28. Mesterségek Ünnepén viseletben érkezők közül ők lettek a díjazottak. Szívből gratulálunk!

Szakmai beszámoló a 28. Mesterségek Ünnepéről

Szakmai beszámoló a 28. Mesterségek Ünnepéről A Mesterségek Ünnepe rendezvény idén huszonnyolcadik alkalommal került megrendezésre a Budavári Palota területén.

Vendégeink Spanyolországból érkeznek

Vendégeink Spanyolországból érkeznek Idei kiemelt vendégeink Spanyolországból érkeznek. A kitűnő népművészek ősi technikákat, különleges eljárásokat és szemet gyönyörködtető alkotásokat hoznak el számunkra.

Nyitva tartás

Nyitva tartás A Mesterségek Ünnepe nyitvatartási ideje: 10.00 - 23.00 
A vásár 10.00 és 21.00 között van nyitva, este 11 óráig a színpadi programokat és a gasztronómiát élvezhetik.  

Családi jegy a Mesterségek Ünnepén

Családi jegy a Mesterségek Ünnepén A tavalyi nagy siker után idén is családi jeggyel kedveskedünk a látogatóknak. 2, 3 és 4 gyermekkel érkező családok számára külön kedvezményes csomagokkal készülünk.

Négynapos belépőjegy

Négynapos belépőjegy Idén négynapos jegy is vásárolható a napijegyek, családi jegyek és a szakmai jegy mellett a Mesterségek Ünnepére.

Kézművesség - műhelyek és mesterek

Kézművesség - műhelyek és mesterek Idén is több mint 50 műhelyben várják a mesterek a látogatókat, akik szívesen megismerkednének egy-egy mesterség hagyományos fortélyaival.

Érkezz viseletben!

Érkezz viseletben! A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is lesz Érkezz viseletben! akció. A Hunyadi-udvarban lévő fotóponton várjuk a viseletben érkező kedves vendégeinket.

Népművészeti Egyesületek Szövetsége

Népművészeti Egyesületek Szövetsége

A Népművészeti Egyesületek Szövetsége 33 éves múlttal rendelkező civil szervezet, megalakulása óta legfontosabb céljának tekinti a hagyományos magyar népi kézművesség értékeinek támogatását, a népművészettel foglalkozó emberek összefogását, regionális egyesületek, szervezetek létrehozását.

Sajtóregisztráció

Sajtóregisztráció Örömmel értesítjük a sajtó munkatársait, hogy mindazon kollégák részére, akik a Mesterségek Ünnepe 2014-es rendezvényének beharangozásában illetve a rendezvényről történő folyamatos tájékoztatásban segítségünkre vannak, az idei évben is tudunk sajtóbelépőt illetve szakmai jegy megvásárlásának lehetőségét biztosítani.